Maandag 13 juli

13 juli 2020 - Modena, Italië

Vanmorgen waren we al om 7.30 uur onderweg. Op naar Mantova. Weer is lekker bewolkt , goed om te fietsen. We zijn over de po gefietst en stukken op een lange dijk. Wij zijn door een aardbevings gebied gereden . Dit gebeurde in 2012 waardoor er veel huizen gesneuveld zijn. Is ook duidelijk te zien aan verschillende huizen. Zijn ook onbewoonbaar. In dit gebied wordt de Lambrusco wijn gemaakt. De fietspaden zijn niet zo goed. Korte stukken en dan houdt het weer op . Ook veel grind fietspaden. Ik ben blij met de dikke banden onder mijn fiets . We staan op een camping met zwembad. Heerlijk. Lekker afkoelen en een paar baantjes trekken. Alle ruimte want er is niemand. Grote camping waar een caravan staat. Helaas zijn ook hier weer muggen in grote getallen aanwezig. Met name begin van de avond. We hebben wel muggenspul mee maar is niet zo sterk . Muggen trekken zich daar niets van aan. Morgen gaan we op zoek naar iets sterkers.

1. Sylvia:
    13 juli 2020
    Gezellig knus in de tent helpt ook 😉
  2. Ellen:
    13 juli 2020
    Hallo R en T Het echte enige tegen muggen is aEen luchtige blouse en lange broek Bij veel jeuk zout water en niet afdrogen.Wel fijnstampen het niet zo warm meer is, Is Marc nu ook onderweg ,en wanneer zien jullie elkaar. fietsen en genieten Sukses
  3. Rineke en Theo Haasnoot:
    14 juli 2020
    Hoi Ellen . Het reisbureau heeft de reis naar Italië geannuleerd ivm Corona . Marc en zijn gezin hebben nu een huisje in nl voor 2 weken . Wat ze daarna doen weten ze nog niet. We vinden het wel jammer maar het is niet anders.