Dinsdag 4 juni
5 juni 2024 - Wandlitz, Duitsland
Vandaag met de trein naar Berlijn. In de trein is een coupé voor de fietsen . Maar om in de trein te komen is dus een ramp Drie treden ophoog met een zware fiets met bepakking en 1/ 2 minuten om dit te doen. Bijna onmogelijk maar het is gelukt . Fietsen stonden nog in het te kleine halletje en de trein reed al weer door.,Toen de fietsen uiteindelijk in de beugels hingen en de bagage eraf , konden we heerlijk zitten in de gereserveerde stoelen . De reis zelf ging prima. Beetje vertraging maar om 16.15 uur waren we in Berlijn . Nog even 20 km fietsen, dwars door Berlijn , langs de muur .we staan op een camping midden in de bossen . Soort natuur camping . Lekker rustig en stil.,Mensen uit Berlijn ontvluchtten de drukke stad en gaan dan naar een camping . Sleutel voor de wc, sleutel voor de douche en sleutel voor drinkwater. Allen natuurlijk met een hang slot. Tja dat is Duitsland . Het is goed weer. Lekkere temperatuur en blauwe lucht met wolken . Eerste nacht in de tent. Wat zullen we lekker slapen

Hek met slot voor toilet en douche, dat hebben wij nog nooit meegemaakt en we hebben toch al vele campings bezocht.
Goede reis verder met veel droog weer.