Fietsvakantie 2024

3 juni 2024 - Almere, Nederland

Hallo allemaal

Morgen gaan we starten met een nieuwe fiets route in Europa. De plannen staan nog niet zo vast . Polen en de baltische staten staan op ons lijstje . Polen heeft een prachtig fietspad van ongeveer 2000 km aan de oostgrens “ green velo “ wat ons wel leuk lijkt. Maar de baltische staten zijn ook nieuw voor ons . Uitdaging dus ! We gaan morgen eerst met de fietstrein naar Berlijn . De volgende dag gaan we richting de Oostzee . Langs de Oostzee gaat een mooi fietspad volgens de Poolse informatie . We gaan het mee maken. Het weer is helaas niet zo bijzonder. 17/18 graden . Voor het eerst wat meer dan andere  jaren , warme kleding in de fietstassen gedaan .En natuurlijk goede regenkleding .  We hebben fantastische ebikes die ons moeiteloos deze vakantie helpen om veel te genieten van wat de landen te bieden hebben .

veel plezier met het lezen van onze verhalen

reis groet van Theo en Rineke

1. José en Caspar:
    3 juni 2024
    Heel veel fietsplezier voor jullie samen.
    We kijken uit naar de avonturen die jullie weer gaan beleven.
    Warme groet,
    José
  2. Rineke en Theo Haasnoot:
    4 juni 2024
    Wij zijn stiekem ook benieuwd waar we terecht komen.
    Dikke kus
  3. Ada:
    4 juni 2024
    Heel veel fietsplezier. We gaan jullie weer volgen. Dikke knuffel vanuit Avignon.
  4. Rineke en Theo Haasnoot:
    Dikke knuffel terug
    Ik begrijp dat jullie in Avignon zijn.
    Plan was toch zuid Italië ?
  5. Feline Haasnoot:
    4 juni 2024
    Heel veel plezier ik al jullie heel erg missen maar ik hoop dat jullie het super krijgen 😘❤️
  6. Carolien en Richard:
    4 juni 2024
    Wat een mooi avontuur weer(een beetje jaloers wel😉)
    We gaan jullie graag weer volgen!
    Groetjes en veel plezier en kom weer veilig terug😘