Maandag

10 juni 2024 - Łeba, Polen

Wat een natuur in Polen ,Wat een uitgestrekte gebieden , wat een ruimte, Echt ongelofelijk . Je kunt uren rijden , af en toe een huis, boerderij en dat is het . In de grote steden zijn wel grotere supermarkten maar de kleine dorpen hebben niets . Kleine Skleps zoals dit heet . Een klein soort winkeltje met een toonbank en daarachter de voedings middelen . Wat er staat is er . Dus zorgen wij voor voldoende proviand voor onderweg . Ze hebben trouwens heerlijke broodjes en gebak .,De Polen zijn wat stuggere mensen . Praten alleen Pools.
het weer is nog flut. Koude wind , in het zonnetje is het wel lekker maar mijn lange broek en trui en vest zijn nog niet uit geweest . Vandaag door omstandigheden veel km gemaakt . 120 km . Ik moet ook zeggen dat de fietsen fantastisch rijden en mee wind ..We zijn nu in een accommodatie van booking .Lekker warm hier . Onderweg zit in de thermoskan hete thee. Wat een verschil met vorig jaar in Spanje . We hebben nu ook kaas en boter gekocht . morgen richting Gdanks .

1. Ellen:
    10 juni 2024
    Hoy R en T Ja Polen is groot en hebben weinig inwoners dus ook geen behoefte om huizen te bouwen. Hoe is de welstand Jaren geleden toen ik er was washet erg armoedig En ook niet het idee om de welstand wat op te krikken Jammer dat het weer nog wat matig is ,maar in de hotelletjes is het warm en prettig vertoeven. wel een afstand 120 km ,Fijn dat de fietsen het zo goed doen ,Morgen hopelijk wat beter weer Sukses en blijf genieten
    P S Kreeg van Naomi een enthousiast appje terug met een leuke foto Wat een schatje en nu al een koppie met haar Ze zaten nog steeds op een roze wolk schreef ze Leuk hoor
  2. Andre:
    11 juni 2024
    Nou jullie hebben wel gepresteerd; 120 km op een dag is nogal wat. Dat is het voordeel van elektrische fietsen! Wat bijzonder dat jullie er weer een kleinkind bij hebben. Gefeliciteerd en wat fijn dat het goed gaat met Naomi en de kleine meid. Veel plezier morgen en hopelijk wordt het weer iets aantrekkelijker. Groetjes!
  3. Olaf Haasnoot:
    11 juni 2024
    We waren in Vlissingen en bij toeval zagen we de tall ships. De grootste was uit Polen en dus waren er hell wat matrozen uit Polen de stad aan het bekijken en wij keken allemaal naar hun schip. Waar gingen alle matrozen naar toe? Naar een skleb Polska in het centrum. Gericht op wat je kent. Bij ons is alles veel beter. Misschien een toevalsmoment of is het een houding om staande te blijven naast grootmachten als Rusland en Duitsland?
    Jullie maken heel wat kilometers, knap hoor. Ik heb ook een electrische fiets, maar bij mij is 90 km het maximum, dus ...petje af. In mijn geval helmpje af. Veel plezier samen ook in die prachtige natuur.
  4. Monique:
    11 juni 2024
    Hallo buurtjes, een late reactie van mij maar ik ben weer helemaal bij hoor met jullie avonturen. Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jullie kleine kleindochter Olivia, fijn dat alles goed is met Naomi en Olivia.
    Zo te lezen zijn jullie de vakantie weer goed gestart, lekker genieten van de goede fietsen, mooie bijzondere omgeving en mensen ontmoeten. Jammer dat het weer nog niet echt meewerkt, hoop voor jullie ( en ook voor ons) dat dat snel beter wordt.
    Lekker genieten samen en proost op jullie kleindochter!!