Dinsdag

30 juli 2024 - Gasselternijveen, Nederland

Hallo Nederland. We zijn er weer !

Laatste dagen van onze vakantie . We zijn in de buurt van Assen . Afgelopen dagen mooie fietstochten gemaakt . Heerlijk weer . Wat een geluk hebben we maar weer. Jammer van de kwaliteit van de ondergrond van de fietspaden waar we op gereden hebben

vandaag het laatste schrijven van ons.
We hebben een prachtige vakantie gehad . Heel veel gezien, ervaren, meegemaakt , de vele km die we gereden hebben (ruim5000)en wijzer geworden over de landen die we niet kenden en bezocht hebben . Wat een avontuur was het weer.

wij willen iedereen bedanken voor jullie reacties op onze blog en meeleven met onze wel en wee tijdens onze fietsdagen .

wij wensen iedereen nog een fijne zomer

1. Andre:
    30 juli 2024
    Welkom in ons knusse Nederland. Fijn dat jullie weer heelhuids en gezond terug zijn. We spreken elkaar binnenkort!
  2. Caspar en Jose:
    30 juli 2024
    Welkom thuis weer, leuk om mee te mogen reizen op deze manier. We zien jullie snel....
  3. Joke van Valkenburg:
    30 juli 2024
    Fijn dat jullie er weer zijn, tot gauw
    Groetjes Joke
  4. Paul Cora:
    30 juli 2024
    Hoi Rineke & Theo, fijn dat jullie weer bijna thuis zijn. We hebben mee kunnen genieten van jullie verhalen, soms heel herkenbaar. We zien jullie wel verschijnen. Goede reis het laatste stukje in Nederland. Groetjes Paul & Cora
  5. Ellen:
    30 juli 2024
    Hoy R en T Welkom in Nederland En bedankt voor de mooie verhalen uit al de verschillende landen Jullie hebben genoten maar ik ook Nu nog even een stukje O S en even bijkomen van al de belevenissen We horen elkaar gauw Bedankt en vel groetenEllen
  6. Ada:
    31 juli 2024
    Fijn dat jullie weer veilig thuis zijn.
  7. Olaf Haasnoot:
    31 juli 2024
    Lekker uitrusten en Theo, vanwege je suiker, rustig afbouwen. Ik heb gisteren ons broers rondje gereden,65 km, en het ging heerlijk. Voor jullie net niets en voor mij een hele prestatie. Nu weet ik iets van wat jullie dag in dag uit hebben beleefd. In Zomergasten was er een interview met Regilaul, iemand uit Estland en door jullie verslagen zei het me meer. Zo hebben jullie toch een verandering in denken getoond, Bedankt voor deze indrukken. Nu weet wennen aan Nederland. Riet en ik willen een keer langs komen om onze nieuwe electrische auto te laten zien. Maar dat heeft geen haast. Eerst weer landen, je bed voelen en veel spullen schoon maken en weer ordenen. Mijn complimenten over jullie verslagen en de 5000 km. die jullie hebben gefietst. Jullie zijn echt een team en ik hoop zo nog vele jaren.