25 juni
25 juni 2026 - Cremona, Italië
Hoe gaan wij met de super hittegolf om in Italië ?
Vroeg starten , heel veel drinken, korte afstanden en vaak stoppen in de schaduw. Voordeel van deze temperaturen is dat de was binnen 1 uur droog is . temperaturen 35,36 graden in de middag . Dus voor die tijd proberen we dan op de plaats en accommodatie te zijn . Lekkere kamer met airco natuurlijk . Echter heeft dit laatste appartement geen airco maar 2 vinnetjes . We hebben niet goed opgelet waarschijnlijk. Maar een paar keer douchen en beide vinnen bij het bed zetten . Hopelijk gaat het slapen lukken . we hebben prachtige routes gefietst. Langs wijngaarden , zonnebloemen velden , meloenen , perziken .Onderweg komen we veel kerken tegen en oude gebouwen . Ook de krekels zijn volop aanwezig in de bomen . We vinden dit echt een typisch geluid dat bij Italie hoort . De wegen in Italie zijn over het algemeen goed. Best wel veel fietspaden die ook wel goed zijn . We komen langs kleine dorpjes die onbewoond zijn. De grote steden zijn druk. Veel jongeren op stepjes en natuur de brommertjes ( Vespa’s ) heeft Rineke vroeger ook gehad. Wij gaan allebei wat meer last van de warmte krijgen . Iedere dag die hitte . Vanmiddag hebben we besloten om een stuk met de trein te gaan . We zijn nu in Cremona en gaan morgen met de trein naar Turijn . Fiets van Begint wat mankementen te vertonen . Logisch met zo veel bagage

Goede reis naar Turijn.
Prachtige foto’s.